Tony Wrench

That Roundhouse

 

 Hello. Welcome to That Roundhouse. This is an ecohome of wood frame, cobwood and recycled window walls, straw-insulated turf roof, with solar power for electricity, compost toilet and reed beds for grey water. We designed and built it over the winter 1997/8, and it was turned down for planning permission several times. After several court appearances, we decided to demolish it over Easter 2004, but changed our minds after demonstrations of huge public support in its defence. The Pembrokeshire Coast National Park Authority attempted to get a court injunction to force us to demolish it, but were persuaded to allow it to stay up until July 2006, when we can re-apply under their new Low Impact Policy. Please browse around this site. Plenty of pictures, history and updates.

Syndicate content