Minä Olen 3/2000: Hieman väliaikatietoja Superionisoidusta vedestä!

Innostus superionisoituun veteen on ollut melkoinen ja sitä haluttaisiin saada Suomeen mahdollisimman nopeasti. Juotavaa vettä on kyselty erityisen paljon, ja juuri mistä sitä voisi tilata. Saamieni viestieni mukaan vesi on ollut erittäin tehokasta jopa ihosyöpään.

Sähköpostia asian tiimoilta on siis tullut paljon, niin Turkista kuin monista muista maista, etenkin USA:sta. Veden kehittäjän Ayhan Doyakin tytär tekeekin yhdessä Terry Welch -nimisen amerikkalaisnaisen kanssa työtä superionisoidun veden parissa juuri Floridassa. Sieltä on tulossa Minä Olen -lehdelle, koekäyttöömme, eri sovelluksia superionisoidusta vedestä. Ja paljon tietoja olemme saaneet etenkin juotavasta vedestä, sen tuloksista ja käyttötarkoituksista. Vettä on neljää eri laatua, jokainen hieman eri tarkoituksiin:

Meditaatiovesi
(Meditation Water):
Tasapainottaa fyysisen kehon energiatasot lempeästi ja syvästi auttaen pääsemään vähitellen kehon myrkyistä ja saavuttamaan hyvän fyysisen kunnon.
Tasapainottaja(Balance Water):
Toimii myös fyysisen kehon energiatasoilla, mutta sen vaikutus on nopeampi ja sitä käytetään silloin kun joku tauti on jo puhjennut ja jolloin keho tarvitsee täydentävää lisäystä energiaa auttamaan paranemistapahtumaa.
Murtaja (Breaker Water):
Tarkoitettu voittamaan tauteja aiheuttavat orgaaniset myrkytykset kuten virukset, parasiitit ja bakteerit. (Influensasta hepatiittiin ja jopa HIV:hen)
Kirkasvesi(Clear Water):
Erikoisesti suunniteltu "kapsuloimaan" monet keholle myrkylliset ei-orgaaniset aineet kuten hiilivedyt ja muut kemian tuotteet. Kapsuloinnin jälkeen myrkyt poistuvat imusuoniverkoston kautta kehostamme.
Tipat:
Neljä lajia tippoja, joilla on nopea ja tehokas vaikutus eri kohteisiin; silmiin, korviin, nenään ja kurkkuun
Paljon tapahtuu koko ajan. Sain kutsun Vesak-juhlille Mount Shastalle Californiaan, missä Ayhan Doyuk esitteli uuden Aquatron 2000-projektin, mutta samaan aikaan oli tämän lehden teko, enkä sinne mitenkään voinut lähteä. Juttua sieltä kylläkin olemme saamassa ensi numeroon, sillä Marjaana Beddard Suomesta lähti käymään siellä ja pyrkii haastattelemaan Mr. Doyukia. Kutsun sain myös Venezueelaan, erääseen Perfect Sciencen tutkimuskeskukseen, jonne Mr. Doyuk kertoi menevänsä Vesak-juhlien jälkeen. Saa nähdä mitä vielä kesän aikana tapahtuu. Jonkinlaista sponsoria hieman tarvittaisiin.
Minä olen -lehden kotisivuilla on ollut osoitteita, mistä voi saada lisätietoja. Tässä muutama oikein paperilla:
WWW.ayhandoyuk.com
www.sacredwaterps.com
www.livshalsa.se
www.waterofeden.com
www.lightnwater.com

Murtajaa, puhdasvettä ja tippoja voit tiedustella esimerkiksi osoitteesta: [email protected]

Elokuun lehdessä tulee sitten suurempi erä tietoa. Käymme myös ympäristöministeriön kanssa keskusteluja, jotta saisimme tuotteet, siis myös pesuaineet ja muut superionisoidulla vedellä tehdyt tuotteet tänne Suomeen.
Olisi vedellä töitä!
Matti